Wat is affiliate marketing? Wil je dit graag weten? Lees dan dit artikel!

wat is affiliate marketingWat is affiliate marketing?

Je komt deze term tegenwoordig heel veel tegen op internet. Maar wat houdt het precies in. En kan je hier dan geld mee verdienen?

In dit artikel ga ik je dit uitleggen en vertel ik hoe je met dit verdienmodel (veel) geld kunt verdienen.

Wat is affiliate marketing

Affiliate marketing is het online promoten van een product van iemand anders tegen een vergoeding.

Het promoten van de producten kun je via jouw eigen webpagina doen. Je ontwerpt een mooie website en je leidt jouw bezoekers via deze site naar een aparte affiliate-pagina van de adverteerder. Jouw bezoeker vindt op deze affiliate-pagina alle informatie over het product en kan het product daar aanschaffen.

Om de producten te kunnen promoten, moet je je eerst aanmelden bij een affiliate netwerk.

Er zijn in Nederland verschillende affiliate netwerken waar je je gratis kunt aanmelden, zoals:

  • Paypro
  • Daisycon
  • Zanox
  • Bol.com

Via hen krijg je een persoonlijk affiliate link. Deze link bevat een voor jou unieke code waardoor het affiliate netwerk kan zien dat jij degene bent die het product promoot. Zodra een bezoeker op jouw affiliate link klikt en het product koopt, dan ontvang jij daar commissie voor.

Om geld te gaan verdienen moet je eerst bezoekers naar jouw website zien krijgen. Dit doe je door regelmatig te bloggen over het product wat je promoot. Hierdoor word je gevonden door Google. De eerste tijd moet je zeker 3 x per week een blog plaatsen. Hoe meer blogs je schrijft destemeer bezoekers je trekt, hoe meer kliks op jouw affiliate link en hoe hoger je in Google komt.

Het inzetten van social media zoals Facebook is ook een mogelijkheid om bezoekers naar jouw website te leiden.

Droom

Het is altijd mijn droom geweest om een eigen winkel of een webwinkel te starten.

Misschien ga ik dat ik de toekomst nog wel doen, maar op dit moment vind ik geld verdienen door affiliate marketing een fijnere en veiligere manier. Op deze manier verkoop je wel producten, maar niet jouw eigen product.

Het grote voordeel van affiliate marketing is dat je geen winkelpand hoeft te huren, geen voorraad hoeft te hebben, geen klantenservice hoeft te doen en geen producten hoeft te versturen.

Om het voor jezelf interessant te houden, raad ik je wel aan om alleen producten te promoten waar je zelf achterstaat. Koop het product eerst zelf en kom er zo achter of het een goed product is. Op deze manier kun je uit eigen ervaring het product promoten.

Je gaat per slot van rekening in een eigen (web)winkel ook alleen maar producten verkopen die goed zijn en waar jij affiniteit mee hebt.

Training Affiliate Marketing Revolutie

Zo sta ik helemaal achter het product wat ik nu promoot, namelijk de online training Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard.

wat is affiliate marketing

Jacko verdient al jaren heel veel geld door het toepassen van affiliate markting. Hij heeft inmiddels een 5-figure business opgezet!

Omdat ik ook graag een antwoord wilde op de vraag ‘wat is affiliate marketing’ en omdat ik wilde weten hoe Jacko zo succesvol is geworden, heb ik zijn training gevolgd.

Ik ben de training stap voor stap gaan volgen en was blij verrast en overtuigd! Dit is een verdienmodel waar je echt geld mee kunt verdienen!

De training bestaat uit 8 modules met meer dan 40 video’s. Jacko heeft een fijne en duidelijke stem en is heel goed te volgen. Je kijkt als het ware over zijn schouders mee en je kan hem in principe gewoon nadoen.

Heb je toch een vraag of snap je iets niet, dan kan je altijd contact met hem opnemen. Hij beantwoordt zijn email meestal binnen 10 uur.

Het mooie is dat iedereen het kan. Als je maar doorzettingsvermogen hebt. Want het geld komt je natuurlijk niet aanwaaien. Je moet er wel wat voor doen.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie over affiliate marketing? Klik dan hier om naar de website van Jacko Meijaard te gaan>>

Ik wens je succes en veel plezier!

 

wat is affiliate marketing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *