Geld verdienen met bloggen? Het is echt mogelijk. Lees snel verder!

Geld verdienen met bloggenGeld verdienen met bloggen? Bloggen is het met regelmaat plaatsen van concent (inhoud) op jouw website.

Er zijn heel veel mensen die een blog schrijven voor hun plezier. Maar het is ook mogelijk om er geld mee te verdienen!

Is bloggen jouw passie? Dan is het een hele makkelijke manier van geld verdienen op internet.

Wil je weten hoe? Lees dan hier verder!

Geld verdienen met bloggen

Om geld te verdienen met bloggen moet je allereerst bezoekers vanuit Google op jouw website zien te krijgen. Dit is, wat mij betreft, de grootste uitdaging.

Om gevonden te worden door Google moet jouw website en blog zoekmachine vriendelijk opgebouwd zijn. Dit wordt ook wel SEO vriendelijk genoemd.

Om dit te bereiken is het belangrijk dat jouw website op een SEO-vriendelijk platform draait. Een voorbeeld hiervan is WordPress. Mijn website draait ook op WordPress.

Wat ook erg belangrijk is, is dat de inhoud van jouw blog waardevol is voor de lezer. Als je een blog schrijft van goede kwaliteit, dan zal dat je veel bezoekers opleveren. Google gaat jouw website dan als waardevol zien en zal je hoger plaatsen in de rang.

Schrijf met regelmaat (2-3 x per week) een blog. Google houdt namelijk van nieuwe informatie op jouw website en ziet dan dat de website actief is. Het resultaat is dat je hoger scoort in Google.

Als je op deze manier gratis bezoekers op jouw website krijgt, dan hoef je geen advertenties aan te zetten en scheelt dat kosten.

Zodra je een blog hebt geplaatst, dan kun je dag en nacht bezoekers op jouw website krijgen en geld verdienen. Internet ‘slaapt’ niet!

Ervaring met bloggen

Ik kan je zeggen dat ik het in de loop van de tijd steeds makkelijker begin te vinden om te bloggen. Als ik eenmaal op gang ben, dan komen de woorden vanzelf. Je leert bloggen door het te doen.

Wat ik wel lastig vind, is dat ik met regelmaat een blog moet plaatsen en een nieuw onderwerp moet bedenken waarover ik wil schrijven.

Geld verdienen met bloggenVerplaats je bij het maken van een blog in jouw doelgroep en wat zij graag willen lezen. Doe goed onderzoek!

In een blog kan je vertellen over hoe jij iets zou doen. Je deelt jouw ervaringen met je bezoekers. Hierdoor wordt een blog persoonlijk en fijn om te lezen. De kans dat ze terugkomen op jouw website is dan groot.

Ben je op vakantie geweest, dan kan je bloggen en geld verdienen met reisverhalen.

Houd altijd in gedacht dat je schrijft voor je bezoeker en niet voor Google. Jouw blog moet waardevolle informatie bevatten. Anders komen de bezoekers niet meer terug.

Vind je bloggen echt te moeilijk of heb je geen plezier in het schrijven van teksten, dan kan je het altijd uitbesteden. Er zijn genoeg freelancers te vinden die voor een vergoeding een tekst voor je willen schrijven.

Affiliate marketing

De manier waarop ik geld verdien met bloggen, is door affiliate marketing.

Met affiliate marketing promoot je een product van iemand anders. Je schrijft een blog over het product en plakt hierin jouw persoonlijke affiliate link. Zodra iemand op jouw link klikt en het product koopt, dan ontvang jij de commissie.

Voor de uitleg van affiliate marketing verwijs ik je graag naar mijn artikel wat is affiliate marketing.

Degene die mij alles over affiliate marketing heeft geleerd is Jacko Meijaard. Jacko verdient al jaren veel geld met affiliate marketing en bloggen.

Jacko heeft de online training Affiliate Marketing Revolutie gemaakt om mensen zoals jij en ik alles te leren over geld verdienen met bloggen en over afiliate marketing.

Geld verdienen met bloggen

In de video’s laat Jacko je stap voor stap zien wat je moet doen. Je kijkt als het ware over zijn schouders mee en kan hem zo nadoen.

Jacko heeft een duidelijke stem en legt alles op een rustige manier uit. Het fijne aan een video is dat je het nog eens terug kan kijken als je het niet snapt.

Kom je ergens echt niet uit, dan kan je Jacko altijd mailen. Hij reageert meestal heel snel op zijn mail.

Ik heb deze training gevolgd en heb daardoor deze website kunnen maken. En dat zonder enige technische kennis. Sterker nog, ik had nog nooit eerder een website gemaakt!

Deze training is erg waardevol en een aanrader als je een affiliate marketing beginner bent.

Wil je meer informatie over de training en geld verdienen met bloggen? Klik dan hier om naar de website van Jacko Meijaard te gaan>>

Ik wens je succes en veel plezier!

Geld verdienen met bloggen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *