Extra geld verdienen? 4 populaire manieren om online geld te verdienen!

extra geld verdienenExtra geld verdienen? Wie wil dat nou niet?

Heb je een baan, maar wil je meer verdienen? Of heb je geen werk en ben je op zoek naar een manier van geld verdienen? Misschien ben je wel een student die naast de studiefinanciering extra geld nodig heeft.

Heel veel mensen zijn op zoek naar een (extra) inkomstenbron? In dit artikel benoem ik 4 populaire manieren van online geld verdienen.

Extra geld verdienen

Er zijn heel veel verschillende manieren om extra geld te verdienen.

1. Het invullen van enquêtes

De enquêtes worden aangeboden door marktonderzoeksbureau’s.

Doordat mensen zoals jij en ik de enquêtes invullen, kan het marktonderzoeksbureau achterhalen wat de wensen en behoeftes van consumenten zijn. De uitkomst van de enquête geeft hen waardevolle informatie.

Als dank voor het geven van jouw mening verdien je geld. Of je ontvangt waardebonnen, airmails of een deelname aan een loterij.

Hoeveel je maandelijks verdiend is afhankelijk van de tijd die je erin steekt en de hoeveelheid enquêtes je aangeboden krijgt.

2. Aanmelden bij online spaarprogramma’s

Dit is een manier waar je niet heel veel geld mee zult verdienen. Maar het is wel een makkelijke manier van online geld verdienen.

Het aanmelden bij een spaarprogramma is gratis. Na je aanmelding ontvang je elke dag een aantal mails. Het is de bedoeling dat je op de link in de mail klikt. Zodra je daarop hebt geklikt, dan word je daarvoor betaald.

Per klik ontvang je niet veel geld. Je moet het dus echt zien als een extra zakcentje voor het klikken op een linkje. Simpel toch?

extra geld verdienen

3. Vertalen van documenten

Bij vertaalwerk moet je denken aan het vertalen van bijvoorbeeld commerciële teksten, brochures en e-books. Maar het vertalen van geluidsdocumenten is ook mogelijk.

Op internet zijn verschillende vertaalopdrachten te vinden. Je kan je ook inschrijven als vertaler.

Via de opdrachtgever ontvang je een tekst of geluidsbestand die vertaald moet worden. Op het moment dat je het vertaalde document inlevert bij de opdrachtgever, dan ontvang je geld. Dit kan een betaling per woord, per gewerkt uur of per document zijn.

4. Affiliate marketing

Met affiliate marketing krijg je betaald voor het promoten van andermans producten.

Voor het promoten van een product, moet je je eerst aanmelden bij een affiliate netwerk. Via dit affiliate netwerk ontvang je een uniek affiliate link die jij kan plaatsen op jouw website. Zodra je een product succesvol promoot en iemand koopt via jouw affiliate link het product, dan ontvang jij daar commissie voor.

Je bent eigenlijk een soort tussenpersoon!

Eigen ervaring

Welke manier je ook kiest, het geld komt je niet zomaar aanwaaien. Je moet er natuurlijk wel wat voor doen. Hoe meer tijd je erin steekt, hoe meer geld het gaat opbrengen.

Van alle manieren van extra geld verdienen is affiliate marketing het verdienmodel waar ik het meest enthousiast over ben. Ik ben mij daarin dus gaan verdiepen.

Zo heb ik de website van Jacko Meijaard gevonden. Jacko is al heel lang bezig met affiliate marketing en is een expert op dat gebied. Hij verdient heel veel geld met dit verdienmodel.

Jacko wil mensen graag uitleggen hoe je online geld kunt verdienen. Hij heeft daarom de online training Affiliate Marketing Revolutie ontwikkeld.

extra geld verdienen

In deze videotraining legt hij op een duidelijke en rustige manier uit wat je moet doen om geld te gaan verdienen op internet.

Je kunt hem in principe gewoon stap voor stap nadoen.

Ook ik heb deze training gevolgd en heb, met de hulp van Jacko, deze website gemaakt. En dat zonder enige technische kennis. Sterker nog, ik had nog nooit eerder een website gemaakt.

Ik ben erg enthousiast over deze training en kan je het van harte aanbevelen!

Wil je meer weten over geld verdienen met affiliate marketing? Klik dan hier om naar de website van Jacko Meijaard te gaan>>

Ik wens je succes en veel plezier!

 

extra geld verdienen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *