Affiliate marketing beginner? Alle begin is moeilijk! Lees hier snel verder!

Affiliate marketing beginnerBen jij net als ik een affiliate marketing beginner? Wil je geld verdienen op internet, maar je weet niet precies hoe je moet beginnen en wat je moet doen?

Lees dan snel verder! Ik vertel je over mijn ervaringen bij het opstarten van affiliate marketing.

In dit artikel zal ik je vertellen hoe ik het heb aangepakt. Ik laat je video’s zien van een ervaren affiliate marketeer en het bewijs dat je echt geld kunt verdienen met affiliate marketing!

Affiliate marketing beginner

Enige tijd geleden ben ik op zoek gegaan naar andere manieren om geld te verdienen. Ik was mijn baan kwijtgeraakt en wilde, naast het vinden van een baan, ook een andere manier een inkomen gaan realiseren.

Via via had ik al gehoord dat je (veel) geld kunt verdienen met affiliate marketing, maar ik wist verder niet wat het inhield. Na een zoektocht op internet ben ik uiteindelijk op de website van Jacko Meijaard terecht gekomen.

Jacko verdient al jaren een goed inkomen door affiliate marketing. Hij heeft nu een volledige 5-figure business opgezet!

Ik ben mij volledig gaan inlezen op dit onderwerp en werd gaandeweg steeds enthousiaster over dit verdienmodel. Dit wilde ik wel gaan uitproberen!

Hoe pak je het aan

Ik was, net als jij waarschijnlijk, een affiliate marketing beginner en had geen enkel idee waar ik moest beginnen. Ik had het in de vorige alinea al over Jacko Meijaard. Om mensen zoals jij en ik alles te leren op het gebied van affiliate marketing, heeft hij de online training Affiliate Marketing Revolutie gemaakt.

In deze video training legt hij stap voor stap uit wat je moet doen om (veel) geld te verdienen op internet. Hij weet als geen ander waar je als affiliate marketing beginner tegenaan loopt.

Ik heb deze training aangeschaft en door het volgen van de training heb ik deze website kunnen maken. En dat zonder enige technische kennis of ervaring met het maken van websites!

In onderstaande video laat Jacko je zien hoe zijn training is opgebouwd. Deze video komt uit november 2015. Jacko vertelt dat de training uit 7 modules bestaat. Inmiddels is de training uitgebreid en bestaat uit 8 modules.

Zoals in de video te horen is, heeft Jacko een fijne en duidelijk stem. In de training is hij heel goed te volgen.

Jacko neemt je in zijn training aan de hand mee en legt alles stap voor stap uit. Je kijkt als het ware over zijn schouders mee. Je kan hem in principe gewoon nadoen!

Heb je toch een vraag of snap je iets niet, dan kan je altijd contact met hem opnemen. Hij beantwoordt zijn email meestal binnen 10 uur.

Het fijne aan de video’s is dat ze niet al te lang zijn. Je kan ze makkelijk even tussen alle dagelijkse bezigheden inplannen of nog eens bekijken.

Door het volgen van de online training ben ik geen beginner meer, maar ik moet nog wel heel veel leren.

Bewijs

Nu vraag je je natuurlijk af of je echt wel geld kunt verdienen met affiliate marketing.

Bekijk onderstaande video van Jacko maar. Zijn verhaal inspireerde mij om door te zetten en te geloven in wat ik doe. Ik heb mijn doelen gesteld en ben op de goede weg.

De bedragen waar Jacko het in de video over heeft heb ik, in de korte tijd dat ik bezig ben, uiteraard nog niet verdiend, maar het is wel een doel wat ik wil bereiken!

Hierbij moet ik mij wel realiseren dat dit tijd gaat kosten. Veel websites beloven je dat je snel geld zult verdienen. Maar dit is niet mogelijk! Tenzij je eigen geld wilt investeren en risico’s wil nemen door bijvoorbeeld te beleggen.

Met affiliate marketing verdien je dus niet vanaf dag één geld. Het opbouwen van je business heeft tijd en doorzettingsvermogen nodig.

Je moet het zien als een leerproces. Je wordt telkens beter naarmate je er mee bezig bent. Als je eenmaal doorhebt hoe het werkt, dan ga je geld verdienen.

De fout die heel veel mensen maken is dat ze veel te vroeg opgeven. Ze verdienen in de eerste weken nog geen geld, en stoppen er dan mee. Dat is echt het domste wat je kunt doen! Geef niet op!

Ik weet zeker dat het jou ook gaan lukken!

Wil jij ook succes behalen met geld verdienen op internet? Klik dan hier om naar de website van Jacko Meijaard te gaan>>

Ik wens je succes en veel plezier!

 

Affiliate marketing beginner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *